Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2011 12:56 - Кучето-алфа (2)
Автор: gantree Категория: Политика   
Прочетен: 1398 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
        Междувременно се появиха цял куп коментари из медиите - както на абсурдните думи на Борисов за масовото слушане на всички от изпълнителната власт, така и от страна на самите "засегнати". Май само Попова и Трайков имат някаква нормална представа за правата си, докато останалите реагират като наритани помияри от "глутницата". При Симеон Дянков реакцията е като че ли най-помиярска. Той казва нещо от рода, че нямал нищо против да бъде подслушван. Сещам се обаче за бурната му реакция срещу слушането, записването и публикуването на онзи негов разговор с Първанов. Тогава Дянков предизвика тотален фурор, защитавайки правото си да не бъде слушан и записван, а сега, близо година по-късно, реакцията му срещу нещо подобно е точно обратната. Излиза, че Дянков няма нищо против да бъде слушан и записван, стига това да не става от страна на президента, и точно това е помиярското в сегашната му реакция. Не знам дали някой от колегите и приятелите му ще има смелостта да му го каже.

        Искам да кажа нещо подобно и по отношение на Ваньо Танов. Първо, ченге от неговата величина със сигурност знае какво говори по телефона си, както и на кого го говори. В този смисъл, казаното от него според мен не е естествено и неподправено. Желанието му да се изяви като чиновник, недопускащ назначения с предварително вменена вина е крайно фалшиво. Самият Танов е назначен в митниците от ГЕРБ, и е пълно лицемерие човек като него (назначен от ГЕРБ), да играе театро срещу назначения на други хора от ГЕРБ в митниците. ГЕРБ управлява еднолично, а не в коалиция - това е факт, който е безспорен, и е напълно естествено на свободните места в държавната администрация, включително митническата, да бъдат назначавани хора от ГЕРБ. Ако не от ГЕРБ, откъде иска Танов да бъдат хората, ръководещи администрацията? По-естествено ли е да бъдат назначавани в тази администрация хора от други партии? Направо си представям как Танов предлага на Борисов в администрацията му да бъдат назначени хора от "бирената партия", но в никакъв случай от ГЕРБ.


Тагове:   таг,


Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. antikom - Здрасти,Ган!
10.01.2011 15:20
Знаеш ли с коя си подслушана фраза ме скандализира ген.Ваньо Танов?
С просташкото си откровение,че ,,то като ти умре х.я п...и бол,,.
Хич не е за оставяне на страна и това,че едно ченге на ДС сега е шеф на Митниците!
Каква е логиката да отзоваваш посланици затова,че са сътрудничели на ДС а да държиш за шеф на Митниците ченге от ДС?
цитирай
2. gantree - :))
10.01.2011 15:28
Здрасти :))
Да, простащината у Танов изобщо не е в дефицит, но я подминавам, защото откровения от подобен тип се пускат по слушания му телефон само за да се демонстрира естественост и непринуденост.

За неотзоваването му няма никакъв смисъл да се приказва в момента. Това трябваше да се приказва преди година и половина, сега вече е малко късничко. Самият факт, че беше назначен с личната индулгенция на ББ е достатъчен, за да се види отвън какво представлява както той, така и партията му ГЕРБ.
цитирай
3. mamkamu - Явно Симеон Дянков не може да си даде ...
10.01.2011 18:12
Явно Симеон Дянков не може да си даде сметката, че не е счетоводител, а вече политик и не може да излъчва такива крайно противоречащи си сигнали, като посочените от теб. Не и поне в рамките на такова кратко време.

Тук обаче това ще му се размине, щото кой ли гледа... Ще поговорим, ще поговорим за ден два и всичко ще отмине. Сякаш никога не се е случвало.
цитирай
4. gantree - @ mamkamu
10.01.2011 18:38
Здрасти.
Не, не мисля така. Дянков със сигурност си дава сметка, че е политик. Реакцията му (втората, противоречаща на първата) го показва не като счетоводител, а като фалшив лицемер. И да, разбира се, всичко ще отмине, ама аз помня, като слон. С хобот :))

Поздрави.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gantree
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3642261
Постинги: 490
Коментари: 6144
Гласове: 25502
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930