Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2007 14:13 - И Георги Стефанов се записа сред ренегатите
Автор: gantree Категория: Политика   
Прочетен: 4330 Коментари: 7 Гласове:
0



от агенция ФОКУС

... За районен кмет на “Средец” ГЕРБ издига Георги Стефанов, издател на вестник “Седем” и доскорошен член на ДСБ. Преговорите с него са водени в последните 72 часа. Георги Стефанов е с инженерно образование, член е на Сдружение “Европейски демократичен път” и Сдружение ГЕРБ. Стефанов обясни напускането на ДСБ с подмяната на основни ценности при поставянето на компрометирани хора от времето на Антоан Николов и модела “Софиянски” в листата на ДСБ. По повод евентуални спекулации в медиите за “търгашество” по повод предстоящата продажба на вестник “Седем” и преминаването му в ГЕРБ Стефанов обясни, че първото е управленско решение, а издигането му като кандидат за районен кмет на ГЕРБ е личен избор. На 24 септември все още кандидат за район “Средец” не беше окончателно избран. 

Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов каза, че по-рано днес листите на ГЕРБ за общински съветници и районни кметове са били внесени в ОИК. Цветанов посочи, че ГЕРБ разчита на висока избирателна активност и предотвратяване на купуването на гласове ...
...
от Нетинфо

... ГЕРБ издигна кандидатурата за кмет на столичния район “Средец” на инж. Георги Стефанов. Той е издател на в. “Седем” и допреди няколко дни е бил член на ДСБ, но вече е в редиците на ГЕРБ, съобщи председателят на партията Цветан Цветанов, предаде репортер на БГНЕС.   Стефанов отбеляза, че не може да се съгласи с това, че в общинската листа, издигната от ДСБ и СДС, има имена на вече компрометирани хора и това го е накарало да се присъедини към ГЕРБ.
...
от Всеки ден

Издателят на вестник „Седем” Георги Стефанов е кандидат-кметът на ГЕРБ за район „Средец”. Той бе представен днес от председателят на партията Цветан Цветанов. Само допреди няколко дни Стефанов беше член на ДСБ. Преди 72 часа обаче хората на Борисов го поканили да се присъедини към тяхната листа за районни кметове в столицата. Бях поканен за манш и аз не отказах, коментира кандидатът с лексика от бриджа.   Някои от ценностните характеристики на ДСБ бяха подменени, а това е нещо, с което категорично не мога да се съглася, обясни Стефанов. Той очаква интересен сблъсък в „Средец” с кандидата на ДСБ Петър Москов. Евентуалната продажба на „Седем” е управленско решение, а другото е личностно виждане, лаконично добави издателят.
...  


Тагове:   Стефанов,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. liliahristova - Дори не ми се коментира
27.09.2007 14:40
подобна гавра... Какво ли още ще дочакаме до края на деня, когато приключва регистрацията на кандидатите?
цитирай
2. gantree - днес
27.09.2007 14:46
мисля, че днес е денят, в който приключва регистрацията;
трябва просто да изчакаме още няколко часа

гавра - не, не мисля; такива случки са стари като света, още от библейските времена; човекът просто иска да има власт и пари, и си е продал "ценностите" срещу ... ще видим срещу какво; за което е виновен Костов, разбира се :))

извън шегата - България се путинизира с доста по-висока скорост, отколкото аз лично го очаквам; дълбок поклон пред гроба на - хайде не чак последната, но една от последните независими медии у нас
цитирай
3. liliahristova - да, жалко за вестника
27.09.2007 14:56
още по-жалко за екипа му, който доста изстрада професията си.
Мисля си и за абонатите му... Гадна работа...
Знаеш ли, казвам гавра, защото се случва в последните часове преди края на регистрацията.
цитирай
4. gantree - http://www.finance5.bg/news/bg/7469.html
27.09.2007 16:00
"Това не е шега.Това е самата истина - грозна,болезнена, но ИСТИНА ! Как ли приемат това хората с десни убеждения?Какви ли чувства и мисли ги раздират? С думите "ПРОСТЕТЕ МИЛИЧКИ МОИ,ОБИЧАМ ВИ" Георги Стефанов иска прошка от двама от членовете на националното ръководство на ДСБ.Прошката се иска не толкова за това че ветник "СЕДЕМ" е продаден на ГЕРБ, а по скоро за това че самия Георги Стефанов е приел да бъде издигнат за кандидат кмет от ГЕРБ на община "Средец".И всичко това на 26 септември - последният ден преди крайната дата за регистриране на листите.

..."
цитирай
5. dagma - Странна работа
27.09.2007 18:01
Не ми го побира ума. Как ли изобщо се е стигнало до подобно предложение към издателя точно на този вестник? Вече не чета "Гласове", сега и "Седем" ли да спра да купувам? Чудя се вече кой кой е.
Михаела
цитирай
6. thehobbit - Дааа, GanTREE е прав
27.09.2007 19:03
... старо като света или поне като най-старата професия. Сега имам работа и съм мнооооого бесен.

По-късно ще си напиша мнението за този човек, когото неведнъж - с гордост - съм наричал приятел.

Друг въпрос е, че ние (ДСБ) сами "оголихме фланга" и беше въпрос на часове да ни влязат с тежка кавалерия
цитирай
7. анонимен - Zdenka
30.10.2007 09:35
Бях решила да гласувам за човека на ГЕРБ, но сега се питам трябва ли да отида до урната. Май няма да ходя. Мисля, че Борисов можеше да намери по подходяща фигура за кандидат кмет. Страшно много съжалявам!!! Все пак му желая успех!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gantree
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3637225
Постинги: 490
Коментари: 6144
Гласове: 25502
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031