Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2007 17:09 - Агентите на ДС ли скараха СДС с ГЕРБ?
Автор: gantree Категория: Политика   
Прочетен: 2874 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 31.08.2007 17:14


Агентите на ДС ли скараха СДС с ГЕРБ?
image
31 август 2007 | 09:03 | БТВ, "Тази сутрин"
image
Методи Андреев, бивш председател на Комисията по досиетата, Евгени Димитров, зам.-председател на Комисията по досиетата, Пламен Радонов, главен секретар на СДС, Борислав Бориславов, археолог и общински съветник в София в интервю за предаването "Тази сутрин" на БТВ



Водещ: Добро утро още веднъж. Темата в нашето студио- вчерашната разлъка между СДС и ГЕРБ по линията на Държавна сигурност. Вчерашната разлъка в рамките на самото СДС, когато столичен общинар раздели СДС на столичани и провинциалисти и предстоящото разсекретяване масово на досиетата в България – повод да поканим Методи Андреев, бившият председател на Комисията по досиетата и неговият заместник Евгени Димитров. Добро утро, здравейте!
Методи Андреев: Добро утро!
Водещ: Г-н Андреев, как ще коментирате фактът, че скандалът, започнал между СДС и ГЕРБ в понеделник в нашето студио, вчера завърши с отказа на СДС да подкрепи каквато и да било кандидатура на ГЕРБ в страната и основният мотив, изтъкнат от СДС по линия на сътрудничество на Държавна сигурност (ДС)? Да не се подкрепят агентите на ДС...
Методи Андреев: Аз, като член на националния съвет, накратко казано следното: липса на партньорско отношение между нас и ГЕРБ. От нашата страна е имало заявка за подкрепа на кметове, включително и в София, но от страна на ГЕРБ не е имало, това както обясни председателят, не е имало никаква реална стъпка за подкрепа на някои наши успешни кметове, примерно във Видин, Монтана, в Плевен...
Водещ: Тъжен ден ли беше вчера за СДС слизането на Иван Чомаков от политическата сцена? Той беше най-високопоставеният седесар от пет години, откакто СДС е извън властта.
Методи Андреев: Според мен е трудно да оценим това, което е станало вчера като тъжен ден, но в крайна сметка ако СДС иска да управлява големите градове, той трябва да има подготвени други кандидати, които биха могли да замесят тези, които се оттеглят. Между другото кметът Чомаков каза, че това е за пръв път между другото да се казва от кмет, че хората в България се износват и е нормално, след като са минали два мандата да се намери друг човек, който да се бори за гласовете на пловдивчани. Това е моята оценка...
Водещ: Продължете пак по линията на ДС, защото имаме връзка с главния секретар на вашата партия Пламен Радонов. Искаме и него да го попитаме.
Методи Андреев: Аз бях човекът, който стана и предложи по принцип един текст без да визираме конкретни фигури, без да визираме конкретни личности, ние не можем по друг начин да постъпим. И нашите принципи не ни позволяват друго, тъй като все пак СДС е така да кажем основната политическа сила, която винаги е поставяла този въпрос. Абсолютно недопустимо е СДС да подкрепя какъвто и да било човек, издигнат от която и да било партия, ако този човек е свързан с бившата ДС.
Водещ: Ето ви един казус. Ще чуем по-късно позицията на ген. Ваньо Танов, кандидат-кмет на Русе. Защо СДС го подкрепи първоначално? За Ваньо Танов се знае от години, дори когато СДС го е издигало в полицейската йерархия по времето на Иван Костов, се е знаело, че той е бил агент на ДС и така се сетихте сега ...
Методи Андреев: ... той е офицер.
Водещ: Добре, или офицер, извинявам се. Не съм добре с тази терминология. Сетихте се месец и половина-два преди изборите, а знаете информацията от десет години.
Методи Андреев: Между другото това, което вие казвате е за мен винаги било много странно, когато ние управлявахме страната, много като генерал Танов бяха прокарвани в системата на МВР. Много бяха и освободени. Много посланици, които имат агентурно минало бяха назначени и по...
Водещ: От СДС. Защо? Защото за тях е удобно ли?
Методи Андреев: Разбира се, аз затова казвам, че ние в момента сме на това положение, защото когато ние бяхме на власт не си свършихме нещата както трябва. Това е. Аз никога не съм говорил нещо друго.
Водещ: Пламен Радонов, главен секретар на СДС. Добро утро, г-н Радонов!
Пламен Радонов: Добро утро, г-н Бареков!
Водещ: Кои са основните мотиви, които доведоха СДС и ГЕРБ до такава преждевременна раздяла на местните избори?
Пламен Радонов: Според мен липсата на партньорско отношение между двете партии по-скоро. Лично аз се надявам все пак на втория тур да има подкрепа там, където на втория тур се явява кандидат на СДС, но да бъде подкрепен от ГЕРБ. И там, където има кандидат от ГЕРБ, да бъде подкрепен от СДС.
Водещ: Не ви ли притеснява фактът, че на много ключови места в страната, като Варна, Пловдив, София, всъщност ще има по една дясна кандидатура, подкрепена от СДС и други десни партии и друга кандидатура, която също ще се бори за център-дясното – тази на ГЕРБ? В София Бойко Борисов срещу ваш кандидат. В Пловдив кандидат на Бойко Борисов срещу ваш кандидат. Във Варна – Димо Гяуров от СДС и други десни партии срещу кандидат на ГЕРБ. Не подпомага ли това други партии?
Пламен Радонов: На практика подпомага. Една от причините, поради които ние казваме, че ГЕРБ не може да бъде наричана все още дясна партия е това, че при тази ситуация се подпомага БСП. Защото явявайки се две силни кандидатури в дясното пространство, а ГЕРБ имат желанието да се наричат десни, и на практика води до поставяне на слабата в момента социалистическа партия в по-изгодна позиция.
Водещ: Защо в СДС се разделихте на провинциалисти и столичани вчера? Ето тук има един провинциалист от СДС, Методи Андреев, това не е лошо, аз също съм провинциалист. Смятате ли, че е нормално да се обиждат в СДС на хора, които си мислят, че по трамвайните релси в София тече ток?
Пламен Радонов: Е, не, не съм забелязал да има сериозно напрежение в партията и въобще да има напрежение в СДС между провинциалисти и софиянци. По-скоро има много сериозно отношение към София, защото тя все пак е национален приоритет, тя е столицата на България, и кампанията, която се прави тук в София, на практика има национално значение за СДС, защото една добра кампания в София може да качи доверието в СДС в страната. И обратно, разбира се. По-скоро това е – силното внимание на СДС към София.
Водещ: А ще се борите ли за синята крепост Пловдив след отказа на Иван Чомаков вчера?
Пламен Радонов: Ние ще се борим за всеки един град и за всяка една община. Имаме решение да издигнем кандидатури във веки град и да подкрепим кандидатури във всяко населено място.
Водещ: Последен въпрос, доколко е възможно кандидатурата на бизнесмена Георги Гергов да бъде кандидатурата на СДС и други десни партии в Пловдив?
Пламен Радонов: Не мога да преценя в момента, все пак съобразно решението на националната конференция…
Водещ: Днес се тиражират като сериозни тези възможности в почти всички вестници.
Пламен Радонов: Да се тиражират във вестниците е едно, обаче в системата на СДС е друго. Все пак трябва да се произнесе, утре има общо събрание на общинската организация на СДС в Пловдив, след това както са правилата и решенията на националната конференция, това нещо ще дойде в София, ще го разгледаме. Лично аз не мога да преценя.
Водещ: СДС-Пловдив и СДС- София ли ще носят отговорност за изборите в тези два града или националното ръководство на СДС? Вчера имаше искания лидерът на парията да поеме лично преговорите за тези градове.
Пламен Радонов: Всяко едно ръководство съобразно устава и правилника в СДС носи отговорност за решенията, които взема на своето ниво. Отговорността е разпределена в СДС вече и общинското си носи отговорността за своите решения на неговото ниво, националното за националното ниво.
Водещ: Добре, благодаря, Пламен Радонов, главен секретар на МВР / бел.ред: СДС/. Г-н Андреев, къде тече тока на трамваите в София?
Методи Андреев: Питайте археологът Борислав Бориславов, той е много запознат с тези електрически особености на движението на трамваите. Вчера всъщност беше един ден, в който аз многократно това, което повтарях, пак го повторих и тук ще ви го кажа – даже за мен не е толкова съществено в София с кой ще бъдем в коалиция, по-важното е кои хора ще предложим на софиянци. Аз лично го казах във вашето студио и пак ще го повторя – аз на тези избори ще гласувам като свободен човек. Аз няма да гласувам в листа, в която видя хора като Владо Кисьов, като Борислав Бориславов и Стефан Иванов.
Водещ: Защо пък точно тези тримата?
Методи Андреев: Ще ви кажа защо, защото те са едно олицетворение на това най-лошо явление в СДС, че СДС започна да създава номенклатура. Не може, аз го казах сто пъти, не може археолог, моите уважения към неговите професионални качества като археолог, да бъде две години председател на Столичния съвет по градоустройство. Не може Стефан Иванов, който е историк по образование, да бъде председател на Столичния съвет по обществен ред и сигурност. Вижте, трябва да се търсят професионалисти хора, които са силни в своите си области.
Водещ: Добре, вие сте седесар, кой модел на управление е жив в София? Жив ли е още моделът…
Методи Андреев: “Софиянски”, разбира се. Докато има заменки. Заменките ощетяват софиянци, докато заменките бъркат в моя и във вашия джоб е жив моделът “Софиянски”.
Водещ: Добре де, но тези три имена, които вие споменахте, на г-н Бориславов, Иванов и г-н Кисьов, те са от новото време, те са след ерата на Софиянски…
Методи Андреев: Аз мога да ви кажа, че въобще не се сте прав. Примерно г-н Стефан Иванов…
Водещ: Г-н Кисьов замени предишният председател на общинския съвет.
Методи Андреев: Той го замени. Искам да кажа г-н Кисьов спря ли порочната система на земенки, питам, спря ли го?
Водещ: А кой измисли тази система, дайте от там да почнем?
Методи Андреев: Тази система е измислена от законодателия. Тя трябва в паралелната да бъде променена.
Водещ: По едно време СДС пишеше законите и управляваше държавата, София, Пловдив.
Методи Андреев: Ето тази порочна практика, която тогава беше поставена като начало не е спряна. И аз ще ви кажа защо не е спряна. Защото всички, които имат властови ресурс се надяват, че те също ще си ползват потенциала на този начин за замяна на общинска собственост.
Водещ: Г-н Димитров, очакват ли се изненади сега по линията на Държавна сигурност /ДС/ в средите на десницата? Знаете, че за левите избиратели в България, за левите партии проблемът ДС не съществува в този вариант, в който съществува за десните. Пък да не се окаже, че при десните има много изненади от ДС?
Евгени Димитров: … Да разделя нещата на две. Факт е, че разкриването на досиетата и съответно запознаването на обществото с проблематиката на бившата ДС стана по времето на управление на СДС, спор няма за това нещо.
Водещ: Само да кажа защо задавам този въпрос. Предстоят проверките да излязат на всички депутати и на всички кандидат-кметове.
Методи Андреев:
Евгени Димитров: Но не бих казал, че това, което беше за определени люде от политическия и управленския елит бяха с тази теза, живеейки всеки ден. Методи Андреев ще потвърди среща, на която на нас ни бяха набивани чивиите по списъка на посланиците и да се направи опит да ни бъде въздействано това да не излезе на яве.
Водещ: Още по времето на СДС.
Евгени Димитров: Да. Другото, което е, отново използването не на ченгетата в СДС, малко трябва да бъдат по-внимателни и осторожни, ще излязат много с картончета, ще излязат много с литерни дела, ще излязат много, които са днешното положение в управлението на СДС и ползват статуквото, благодатството, ако може така да се каже, на СДС през този период, благодарение на своите роднини, близки, които са били с принадлежност към ДС.
Водещ: Т.е. сега СДС да внимава като казва /…/ ченгетата, за да не излязат ченгета в неговите редици?
Евгени Димитров: Абсолютно, те няма да бъдат никак малко.
Водещ: А понеже СДС обвинява ГЕРБ в полицейщина, макар че Цветан Цветанов каза, че полицаите са широкоскроени хора очаквате ли в ГЕРБ изненади по линията ДС? Ако там въобще това се смята за някакъв проблем, примерно ген. Ваньо Танов се кандидатира въпреки…
Евгени Димитров: Нека да видим тогава, че по времето на СДС имаше издигане на кадрови полицаи от бившата ДС и бяха на ръководни постове. Значи те преди ги издигаха, а в момента ги атакуват.
Водещ: Кой имате предвид?
Методи Андреев: Имаше, не искам да коментирам имена днес, просто не искам да ги коментирам. Бяха приближени хора.
Водещ: Днес - ден без имена, слагаме белите ленени ризи и без имена сме днес.
Евгени Димитров: Абсолютно, то няма смисъл, ставаме като отшелници вече, то няма с какво да се борим.
Водещ: Да са спокойни тогава хората.
Евгени Димитров: Така че от тази гледна точка, сега да се изкарва, че Цветанов е бил щатен или Бойко Борисов щатен, не, не е аргумент, Ваньо Танов – същата работа. Не е сериозно. Значи има другите, които са в основата на бившата ДС, тези, които са били в основата на машината на репресивната част, те трябва да бъдат. И в момента това, което се получава като общо и мълчание по другите. В момента СДС или дясното пространство да коментира влизането в ДКСИ и разбиването на нашия архив и предаването на…
Водещ: Това е другата тема интересна, какво ще излезе сега от вашия архив. Знаем, че той беше стигнал до юристи, магистрати и т.н., какви тайни крие вашата малка кутийка на Пандора в центъра на София, архива на предишната комисия?
Евгени Димитров: Само да допълня, че това, което е в момента, имаме едно безпрецедентно неизпълнение на акт на Министерски съвет, постановление 262, нищо от него не е изпълнено. Ама абсолютно нищо, дори ДКСИ в момента образно казано е незаконно в тази сградата, защото…
Водещ: Нали бяхте приятели с Цвета Маркова и с ДКСИ сега?
Евгени Димитров: Тя е на Методи Андреев приятелка.
Водещ: Така ли е, г-н Андреев?
Евгени Димитров: Вчера ми прави впечатление как Цвета Маркова омаловажава това, което има в нашия архив.
Водещ: Ами вие дълги години захранвахте обществото с надежди и опасения, че във вашия архив има страшни работи.
Евгени Димитров: Точно това е интересното, че това, което ние сме го казвали, е това, което го има в архива, имаше по наше време. Това, което Цвета Маркова вчера казва и омаловажава мен ме кара да мисля, че в рамките от януари 2003 година до днешна дата, нашият архив е прочистен. Още повече…
Водещ: Че как ще влязат в тази стая, за да го прочистят?
Евгени Димитров: Ми както вчера са влезли и са предали и са счупили печатите и са дали на новата комисия целия архив.
Водещ: Значи вчера за първи път са влезли.
Евгени Димитров: Официално, а преди това. Така че от тази гледна точка има много въпросителни, ние затова сезирахме главния прокурор.
Водещ: Я кажете вие, г-н Андреев, като приятел на г-жа Цвета Маркова.
Методи Андреев: Аз искам да кажа няколко думи. Като оставим шегата настрана, аз лично нямам никакви претенции към комисията на г-н Костадинов. Бяха изключително коректни с нас. Аз направих с тях една среща неофициална, обясних какъв е проблемът. Хората, каквото поеха като ангажимент да ни поканят да присъстваме при предаването на архива, го изпълниха.
Водещ: Бяхте?
Методи Андреев: Не. За съжаление г-жа Цвета Маркова се е държала абсолютно недопустимо и аз мога да ми кажа, че малко слаба е думата недопустимо. Тя се е държала невъзпитано. Защото г-жа Цвета Маркова може би се притеснява от факта, че тя действително обитава сградата незаконно в условията на силно самоуправство. Има едно постановление 262 от 2002 г., съгласно което ние трябва да сме ликвидирани трийсет дена след като е постановено това постановление - 15 ноември 2002 година. До ден днешен аз като председател на комисията не съм подписал ликвидационен баланс. Това означава, че всички активи, които съм управлявал като председател на комисията - това е сградата, това е архивът, практически не са предадени по надлежния ред на съответните приемници.
Водещ: Тоест те са си ваши, сградата е ваша.
Методи Андреев: Точно така.
Водещ: Пуснаха ли ви във вашата сграда?
Методи Андреев: Не ни пуснаха.
Водещ: Защо?
Методи Андреев: Най-нагло г-жа Цвета Маркова не ни позволи да влезем вчера, след като бяхме поканени от комисията, от г-н Костадинов.
Водещ: Кой ви спря?
Методи Андреев: Г-жа Цвета Маркова.
Водещ: Тя лично?
Методи Андреев: Лично тя не подаде имената нито на мен, нито на г-н Димитров, нито на г-н Краси Велев.
Водещ: Че защо, вие сте известен, кой не знае Методи Андреев?
Методи Андреев: Аз това искам да ви кажа.
Евгени Димитров: НСО охранява и спира.
Водещ: НСО ви спира?
Методи Андреев: Знаете ли какво е това унижение да се чувстваш като престъпник, защото една дама, един чиновник, един дребен чиновник,случайно издигнал се до върховете на държавата е получил чувството за недосегаемост, каквато е г-жа Цвета Маркова. И аз това искам да ви кажа, че това е просто...
Евгени Димитров: Която знае, че тече ток вече по релсите.
Водещ: А ток течеше ли по релсите пред комисията ви, г-н Андреев.
Методи Андреев: Текло е сигурно, щом така ни изгониха на 21 януари 2003 година. Вижте, това е един сериозен проблем на българската правосъдна система.
Водещ: Вас не ви пуснаха в собствената ви сграда?
Методи Андреев: Точно така.
Водещ: Вие си стоите пред вас си и те не ви пускат?
Методи Андреев: Хората от НСО се извиниха, хората на 29 август се извиниха...
Евгени Димитров: (...) на БУЛСТАТ, че съществуваме към днешна дата.
Водещ: Вие съществувате в БУЛСТАТ? Ами стойте си тогава в БУЛСТАТ и се върнете там да си...
Методи Андреев: Хората от НСО се извиниха на 29-ти и казаха “Господа, не можем да ви пуснем, защото от горе не са ни подали вашите имена”. Това е просто скандал. Ние сезирахме главния прокурор. Не с това, че не са ни допуснали. Сезирахме го за това, че постановление №262 от 2002 година не е изпълнено. И ние настояваме главният прокурор, ако действително прокуратурата е независима от политическата система, да се обърне и да се разпореди.
Водещ: Борислав Бориславов на пряката ни линия, иска да си върне диалога с г-н Андреев за релсите. Междувременно, ще излязат ли много депутати агенти на ДС и кандидат-кметове?
Методи Андреев: Ще излезнат.
Водещ: Виждате ги имената въртят се вече в политическото пространство.
Методи Андреев: Много ще излезнат.
Водещ: А защо? Защо няма нормални хора там, които не са били членове?
Методи Андреев: Не мога да ви кажа.
Водещ: Не че членовете на ДС не са нормални, но...
Методи Андреев: Това е въпрос не към мен. Аз каквото съм могъл...
Водещ: ... примерно да има и не членове на ДС.
Методи Андреев: ... хората, които са ми помагали, каквото сме могли, сме направили. Задайте този въпрос на политически лидери, които ги лансират тия хора. На тях задайте този въпрос.
Водещ: Готов ли е г-н Бориславов?
Борислав Бориславов: Добро утро!
Водещ: Хайде атака. Добро утро! Атака, имам предвид в политическия смисъл на думата. Г-н Бориславов, Методи Андреев ли визирахте като човека, който не знае, че по релсите на софийските трамваи ток не тече?
Борислав Бориславов: Г-н Бареков, мисля че тази интрига, която беше съвсем несериозна на вчерашния областен съвет, изобщо не е имало война между провинцията и София, както днешната цялата преса публикува...
Водещ: Добре, вие казахте ли го, че има хора в СДС, които не знаят, че по линиите в София не тече ток?
Борислав Бориславов: Аз вчера помолих хора, които водят преговори в собствените си градове да не дават акъл за преговорите в София, които са изключително сложни и деликатни.
Водещ: И се водят от хора, които знаят за релсите?
Борислав Бориславов: Да, поне от няколко поколения, откакто има трамвай в София, мисля, че знаем за релсите.
Водещ: Тоест употребихте вчера този израз?
Борислав Бориславов: Да, употребих го като сравнение за това, че молбата ми е хора, които не са в сложността на тези преговори да не се бъркат и да не пречат на тях.
Водещ: Кого точно визирахте персонално? С имена да ни кажете.
Борислав Бориславов: Аз в момента не съм тръгнал кой знае дали тече ток или не знае дали тече ток по релсите на трамваите. Искам да кажа няколко думи по отношение на г-н Методи Андреев.
Водещ: Добре де, кажете сега за хората от провинцията, г-н Бориславов, моля ви само, кажете къде тече токът на софийските трамваи да знаят всички.
Борислав Бориславов: Г-н Андреев, ще им обясни.
Водещ: Не, не, вие кажете, защото софиянец човек.
Борислав Бориславов: Софиянец съм, да и се гордея с това. и за разлика от г-н Андреев, дядовците ми са изградили не малка част от София.
Водещ: Ама кажете, да знае цяла България, къде тече токът на столичните трамваи.
Борислав Бориславов: Г-н Андреев ще ви обясни.
Водещ: Къде бе, г-н Андреев, тече токът?
Борислав Бориславов: Г-н Бареков, разбирам радостта, която предизвика токът от релсите и ескалаторите в ЦУМ, но сега искам да ви кажа две приказки по отношение на г-н Андреев. И най-вече за проблема за професионализма, защото явно той много се вълнува от този проблем. Мисля, че всички седесари, истински седасари видяха последните десет години, откакто строителният инженер г-н Андреев, който хал хабер си няма нито от архиви, нито от документи, нито от каквото и да било какъв Закон за досиетата направи и как се отвориха досиетата. Защото в крайна сметка това, което той направи, предложенията, които си направи сам и си ги оттегли 1997 година, как доведоха не до отваряне на досиетата, а до скриване на досиетата. Защото в крайна сметка, ако има в момента досие на агент Гоце, нека каже г-н Андреев дали 1998 година не е знаел за това досие или г-н Костов не е знаел за това досие.
Водещ: Археологът Борислав Бориславов срещу инженера Методи Андреев. Отговор веднага, г-н Андреев.
Методи Андреев: В моето семейство нямам нито един агент на ДС. Нека и г-н Бориславов да каже дали в неговото семейство знае дали има такива.
Водещ: Има ли агенти в семейството ви?
Методи Андреев: Питам. Въпрос задавам.
Борислав Бориславов: В моето семейство, г-н Андреев, няма нито един член на партията мога да ви кажа и по двете линии дядовците ми са били по лагери, за разлика от вас.
Методи Андреев: Не за партии, г-н Бориславов, питам ви за ДС.
Борислав Бориславов: Точно за ДС - нито един член нямам в моето семейство, който е бил член на БКП и който да е бил агент на ДС.
Методи Андреев: Ами тогава поискайте да се направи проверка, г-н Бориславов. Поискайте.
Водещ: На кой?
Борислав Бориславов: Не, аз, г-н Андреев, понеже вие сте подписали една декларация, че сне сте били сътрудник и не сте действащ агент, аз лично днес ще поискам от председателя на партията да даде тази декларация и ще я пусна в комисията на Цвета Маркова, за да видя. Съмнявам се, че сте оставили някакви следи, но ще поискам все пак да проверя дали г-н Методи Андреев е имал нещо общо с тези служби.
Методи Андреев: Да, поискайте и за мен, но поискате и за вашите близки.
Борислав Бориславов: Защото в крайна сметка “по делата им ще ги познаем”. Ние, г-н Андреев, видяхме какво свършихте със Закона за досиетата. И вие свършихте това, че скрихте ченгетата в СДС.
Методи Андреев: Г-н Бориславов, аз за разлика от вас не съм правил заменки на детски градини, не съм ощетявал хората в община “Лозенец”.
Борислав Бориславов: И аз не съм правил, г-н Андреев.
Методи Андреев: Защото тая замяна, г-н Бориславов, е просто скандална и вие носите пълната отговорност. И знаете много добре, че в момента има прокурорска проверка, г-н Бориславов. И цялата наглост, която имате да се явявате като общински съветник пред софиянци, просто това, какво да ви кажа, е нагло, нагло и недостойно.
Борислав Бориславов: Г-н Андреев, вие знаете, че се водят две дела за клевета срещу вас. Едното е за неимуществени щети и другото е за клевета. И другото, което искам да...
Водещ: Както каза Евгени Димитров - това е СДС. Ето, той е тук, не е седесар.
Методи Андреев: Това е СДС, защото хора като Бориславов непрекъснато искат да бъдат на места, които...
Борислав Бориславов: Другото, което искам да кажа е, че...
Евгени Димитров: Не искам да (...) г-н Андреев по нито един въпрос, обаче поведението на СДС през миналите години и това, което е в момента е показател за краха на дясното, за жалост.
Водещ: Завършваме този разговор така - СДС ще си правят взаимни проверки за принадлежност към ДС и на себе си, и на фамилиите си. Обвиняват се взаимно, взаимно ще се проверяват. Обвиняват и партия ГЕРБ.



Гласувай:
0



1. lemonpie - Хихи,
31.08.2007 17:42
трябва да има конспирация и интрига, иначе няма да е интересно. Ако това не помогне, за всеки случай да се вадят и старите призраци от гардероба.

:-Р
цитирай
2. gantree -
31.08.2007 20:57
всъщност, не виждам нищо весело в този разговор
цитирай
3. zari - Един тъжен диалог на тема с отдавна предсказуем край
01.09.2007 05:20
Обърнете внимание на ОТГОВОРИТЕ! Нито един не е конкретен. За излизане от неудобно положение, изходът е да се напада! Ето в постинга е ясно!
цитирай
4. анонимен - Мартин Заимов - добра кандидатура, ...
04.09.2007 12:04
Мартин Заимов - добра кандидатура, нещо им объркаха сметките на двамата генерали
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gantree
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3640493
Постинги: 490
Коментари: 6144
Гласове: 25502
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930