Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2007 15:26 - По-добре късно, отколкото никога
Автор: gantree Категория: Политика   
Прочетен: 4077 Коментари: 10 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
image
Манол Велев
     “Около 11 часа, след като чухме шум, с мои колеги излязохме и видяхме паднал човек на ул. “Мизия” 3. Човекът беше паднал на входа на площадката, долу под стълбите. Той беше паднал на страни. Видяхме, че човекът е прострелян в главата и доста адекватен, защото му взехме ключовете и заедно още няколко души го качихме в мерцедеса, който замина към “Пирогов”, разказа очевидецът. Той е бил впечатлен от това, че простреляният е посегнал да си вземе ключовете от колата, но хората, които са му помогнали, са го успокоили и са дали ключовете на шофьора му.
     С две думи - дори и да те гръмнат в главата, пак си отваряй очите на четири по отношение на всеки, който ти взема ключовете от мерцедеса в спонтанен изблик на желание да ти помогне по някакъв начин. Сигурно си е мислел "... абе може и да са ме гръмнали в главата, но мерцедеса не го давам! Не го давам! ...", кой знае :) а хората просто са искали да му помогнат, по някакъв начин. Нищо повече.
     Според очевидеца Велев "не е можел да говори" - и следователно се е опитвал да си спаси мерцедеса само с мучене. “Шофьорът запали колата и замина. По време на инцидента бях в отсрещната кооперация, защото там работя. След като чух шума, никого не съм видял да влиза и излиза”, казал още очевидецът. По време на цялата ситуация е трябвало да се реагира много бързо, допълни той. В този смисъл сигурно е имал предвид всеки друг, само не и себе си - но това е нормално, българи сме все пак, и на никой не му пука за нищо, стига някой друг да го свърши.
 
     “Установихме, че това наистина е Манол Велев. Аз лично не го познавах, за първи път го видях”, каза Иван Василев. Той твърди, че млада жена с дете също е била свидетел на инцидента и най-вероятно е видяла стрелеца. Тя е казала “аз видях човека, какво да правя”, разказа Василев. По думите му жената е била доста уплашена и си е тръгнала от мястото на инцидента. Горката ... На нейно място аз бих се изнесъл веднага от тоя шибан град, поне за следващите няколко месеца.
     Реакцията и коментарите на Станишев са в не по-малка степен странни. :)) "Това е едно нахално покушение от страна на организираната престъпност" - е заявил той пред репортери. По думите му покушението имало "арогантен характер" и той щял да настоява МВР да положи всички усилия максимално бързо да бъдат разкрити извършителите. Манол Велев обаче е съветник на президента Първанов, член на печално известния клуб "Възраждане" и на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт, така че - каква "организирана престъпност", какви пет лева - сигурно така биха го репликирали и Първанов, съпартиецът му Добромир Гущеров, главния редактор на "Труд", шефът на "Дарик" и приятелят им - Васил Божков - Черепа. Освен това какъв е смисълът Станишев да настояваш "максимално бързото разкриване", възлагайки го на една брутална и пословично арогантна мутра с 4 (словом четири) висящи дела? 

     Странни хора са това, комунистите. Мине не мине време, и все за патлаците се ловят.


Тагове:   отколкото,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kpuc - мда. . . май това ни остана - да чакаме ...
11.07.2007 15:50
мда ...май това ни остана - да чакаме комунистите и техните креатури да се избият помежду си ...
цитирай
2. bros - А, баш
11.07.2007 15:51

Но целокупния народец отказва да повярва...
цитирай
3. eek0stravagantsa - "...съветник на президента Първанов..."
11.07.2007 16:41
тази подробност доста медии я спестяват!?
цитирай
4. gantree - :)
11.07.2007 17:04
... а не бива да я спестяват :))) защото ... виж какви неща стават :)
апропо, Манол Велев в момента не фигурира в списъка със съветниците на http://www.president.bg/adm_sp.php; според някои информации това е така най-вероятно защото Манол Велев е бил президентски съветник само през първия мандат на Първанов; всъщност, гледай какво странно нещо е животът - от съветник на Първанов по намсикаквоси да се метнеш директно, и с двата крака в криминалната хроника, при "организираната престъпност", както твърди Станишев ... :)))
цитирай
5. eek0stravagantsa - само факта че е един от маститите ...
11.07.2007 17:06
само факта че е един от маститите спонсори на "Позитано" сам по себе си говори, че е при организираната престъпност
цитирай
6. gantree - :)))
11.07.2007 17:17
о не, не, ти не разбираш :))) човекът е бил при организираната престъпност само през първия й мандат :)) сега вече го няма в списъка със съветниците;
а това, за парите на "Позитано" е най-вероятно защото жена му е член на Висшия им съвет (http://www.bsp.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0012&n=000001&g=);
защото това, да си член на Висшия им съвет, сигурно си струва пари, и то немалко пари; ако не им дадеш пари на ония дърти червени мафиоти - Висш съвет през кривия макарон; ДАМС - през още по-кривия ... :))
цитирай
7. viovioi - Еха и надзирава НОИ???
11.07.2007 17:36
Това между другото, НОИ е каца без дъно.Там е най крупния и постоянен,ежемесечно внасян данък.Задължителните осигуровките.Всякакви здравни,пенсионни,допълнителни фондове и пр.Това е сериозния паричен поток ,който се контролира от държавата.И се надзирава, вижте само каква служба "Надзорен съвет".И се надзирава от мафиоти и бандити.Това са пенсиите на наште родители и майчинството и детските на дечицата на България.А тази парична маса би следвало да се "управлява" добре за да носи доходност, както казва екс експерта по крупните измами М.Велчев.Е как няма да се гърмят.Тук става въпрос за влагене на пари по международни фондови борси, игри,оръжие,петрол и тям подобни ,дето нашите картунки и не се сещат.Хак да им е)))Да гинат и да се требат като гниди.
цитирай
8. dantonov - И няма край. . . Що мафиоти комунисти ...
12.07.2007 08:55
И няма край...
Що мафиоти комунисти се избиха през годините... Като почнеш от Луканов та до сега! И бедата е, че не свършват - изглежда Партията майка, добре се е погрижила за чедата си, много пари е раздала, много пари е вкарала в мафията, та сега има и много народ за отстрелванне. :)
И после Костов бил корумпиран, десните били корумпирани. Как така не се намери ни един десен за убиване? :)
цитирай
9. анонимен -
17.07.2007 10:39
Статията е смешна, но с мярка.
цитирай
10. zari - Прочетено - за М. Велев:
28.07.2007 16:59
Първият съпруг на Виолета Фотева - автомобилният състезател Йордан Велев - Джани, дълги години е живял извън България. "Той беше чешки възпитаник и много време работи там", разкри вдовицата на Христо Фотев. Дъщеря й Ива пък още не може да забрави как нейният полубрат, докато е работел в "Плод-зеленчук", често е спирал камиона си пред тяхната кооперация. "Веднъж слезе и ми подаде две огромни круши.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gantree
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3641621
Постинги: 490
Коментари: 6144
Гласове: 25502
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930