Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2007 21:06 - Не съм шоумен, но политиката вече ми е скучна
Автор: gantree Категория: Политика   
Прочетен: 1904 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Не съм шоумен, но политиката вече ми е скучна ..."; 
" ... изпълнил съм си мисията, свързана с прехода ..."  Немалка част от нас биха останали с впечатлението, че това са думите на някой именит български политик (с мисия!), допринесъл неимоверно много за развитието на страната по време на прехода й от диктатура към демокрация през последните петнайсет-шестнайсет години, и може би почти никой нямаше дори да предположи, че това са думи на Иван Гарелов от едно негово интервю пред "24 часа" от края на май 2004 година. В това интервю Иван Гарелов прави анонса си за новата медийна конверсия - водещ на блудкава телевизионна игра.

"... заедно с предложението да водя игра получих и оферта за политическо предаване, и то в много сериозна телевизия. Но предпочетох това ... защото равнището на политическите предавания е много ниско. Ако се върна, трябва да се състезавам със самия себе си!" - скромно обяснява Гарелов, пропускайки да обясни защо всъщност "равнището" на политическите му предавания е толкова много ниско, че да е едва ли не принуден да отказва "сериозна" оферта, приемайки ролята на палячо.
Но както и да е, тези неща са в сферата на собственото достойнство.

Две години по-късно Иван Гарелов беше лично оневинен от Румен Петков в ефира на Дарик радио (заедно с Иво Инджев и Тошо Тошев), "... за това, че дълги години българската държава е допускала имената им да се свързват по некоректен начин с политическата полиция на България ...", точка. Щом, значи, Румен Петков казва такова нещо - тогава то е така, един вид! Само дето за Тошев вече знаем, че не е точно така. 

Междувременно и Иво Инджев вече не е част от екипа на bTV, поводът за което (извън официалностите) едва ли някога ще научим. В интервю за предаването "Гласове" по Инфо радио след напускането си той доста раздразнено коментира вероятното "изваждане на компромати" от архивите на бившата ДС срещу себе си. Оттогава досега компромати срещу него нямаше, а раздразнението му бързо-бързо заглъхна.

Днес съвсем случайно научих, че и Иван Гарелов е вече аут от екрана на bTV. Не разбрах защо. Предполагам, че сигурно на зрителите му им е писнало да му пращат есемеси и да му слушат глупостите. Всъщност, като се замисля, те вече (заедно с Коритаров) май станаха трима.


Тагове:   шоумен,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tija - Я виж ти, явно докато разбера за себе ...
03.01.2007 21:43
Я виж ти, явно докато разбера за себе си, защо всъщност Гарелов се прави на шоумен /търся някаква по-друга причина от парите, ама май няма такава/ той ще спре да краси телевизионния екран! Мерси за новината:)
цитирай
2. diati - Честита нова година ...
03.01.2007 22:14
и май ще има нови късмети за старите муцуни :)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gantree
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3637326
Постинги: 490
Коментари: 6144
Гласове: 25502
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031