Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2008 20:43 - Един интересен разговор с главният глупак в "Православие БГ"
Автор: gantree Категория: Други   
Прочетен: 5846 Коментари: 16 Гласове:
0



Тяхната борба
14.08.2008 | Андрей Романов
imageТази неделя, когато наскоро приключилият конфликт между Русия и Грузия беше още в разгара си, а грузинските танкове разстрелваха Цхинвали, унищожавайки покрай другото училища, болници и православни храмове заедно с хората в тях, грузинският патриарх Илия се завайка за православните ценности. Той изрази тревогата си, че "православни руснаци бомбардират православни грузинци и че такава агресия не е имало никога в историята на двата народа".

"Изправени сме пред много сериозна опасност, но не се страхувайте от нищо, Бог е с нас и Пресвета Богородица ни закриля. Едно нещо обаче ни тревожи много силно – това, че православни руснаци бомбардират православни грузинци. Това е безпрецедентен акт в отношенията между нашите страни. Усилете своята молитва и Бог ще спаси Грузия", увери паството си патриархът.

Ех, Ваше Светейшество, може и да сте Илия, ала сте далеч от библейския пророк Илия. Пророк Илия изобличи жестокия цар Ахав за беззаконията му. Патриарх Илия щеше да стисне костеливата му десница, както прави всеки ден с Михаил Саакашвили – своето достойно "духовно чадо". Пророк Илия бичуваше пороците и греховете на своя народ. Патриарх Илия ги покрива щедро и отечески с разперените поли на своето расо. Пророк Илия предсказваше Божието наказание за своите отбили се от пътя сънародници. Той не казваше: "Спокойно, момчета. Бог и Света Богородица ни закрилят". Това го казва патриарх Илия. "Спокойно", казва той, "не се тревожете. Всичко е наред". Но дали съсипаната, мизерстваща Грузия, която се изхранва само с парите на своите синове-гурбетчии, пръснати из целия свят, се нуждае от такива утешения? И ще й помогнат ли те?

И тъй, православните руснаци бомбардират православните грузинци. Православните грузинци разстрелват православните осетинци. Само горките православни осетинци нямат под ръка някой друг православен народ, върху който да излеят гнева си. Те остават най-долу и никой не се грижи за тях. Да, какво бесовско хоро се играе наистина в православния свят. Какви православни, какви християни сме, дявол да го вземе, щом нямаме никакви споделени ценности, щом се гледаме един друг през доларовата банкнота – или през мерника на автомата? Как утре руснаците, грузинците и осетинците ще пристъпят заедно към общата Чаша, след като в Нея ще им се привижда кръвта на разстреляните деца от Цхинвали? След такива неща помирение няма. Кой ще съшие разкъсания от хората хитон Христов, кой ще обедини отново Божия народ, разделен от недоверие и омраза?

А кой иска той да остане разделен? По-лесно е да си отговорим на този въпрос. Е, кой друг, освен добрия стар "опонент", за да се изразим по-меко, на Църквата и на човечеството – онзи с рогата. Само че той е умен – има си достатъчно агенти и представители на земята, чрез които пипа. Неговите представители обичат да прикриват истинските намерения и планове на своя рогат Шеф с приказки за всеобща стабилност и сигурност, за "права на човека" и "просперитет". Те са майстори в тази работа. Който им повярва, си слага главата в тяхната торба – а оттам вече излизане няма. И малката Грузия е станала отдавна тяхна маша, и не ще може вече да се изскубне от ръцете им. Вече второ десетилетие тази кавказка страна се заплита все по-дълбоко в американските планове – и затова, види се, е стигнала до такъв "просперитет". Днес Грузия е по-мизерна държава и от България, средната заплата там е петдесетина долара, единственото, което се произвежда в нея, е долнокачествено вино. Президентът и администрацията се издържат от САЩ, а обикновените грузинци – кучета ги яли: те си търсят късмета като гастарбайтери в страните от ОНД и по света. В това число и в Русия. В същото време тази държава си позволи да изхарчи милиарди – милиарди! – долари за въоръжаване през последните години, след идването на Саакашвили на власт. Как стават тия работи? Дори България не пилее парите си толкова безогледно. Всъщност тя ги и няма. А Грузия е още по-зле. Отговорът: всичко е финансирано от Вашингтон. Америка въоръжи мизерната грузинска армия със свои средства, снабди я с оръжие – танкове, хеликоптери, самолети. Американски и израелски инструктори обучаваха великите грузински воини, които минават в своите очи за "кръстоносци". (Вярно е, няма шега. И върху грузинското знаме са избродирани кръстове). И пак те насъскваха и насъскаха своята марионетка Саакашвили срещу Южна Осетия – област, която след разпадането на Съветския съюз се отцепи от Грузия, защото осетинците не желаеха да имат нищо общо с грузинските си "братя". Същото направиха и абхазците. (И двата народа са в мнозинството си православни). Макар и в грузински ръце, тъкмо американско оръжие и американски бомби пометоха Цхинвали, избиха стотици мирни хора, жени и деца. Кръвта им е върху ръцете на Чичо Сам, не на някой друг – и дългият смрадлив подпис на Сатаната се вие днес върху грузинската и осетинската земя.

Русия се застъпи за своите съюзници – и беше обявена за агресор. Руснаците и осетинците постъпиха според морала и мирогледа на мъжете, а не на старите бабички – защитиха с оръжие своето право, – и бяха наплюти от "цялото прогресивно човечество", както се казваше някога, или "световната общност", както се казва днес. Голяма бе изненадата на "световната общност", когато се оказа, че Русия не отстъпи, че руските танкове изметоха за два дни тази знаменита "US-trained army", въоръжена с американско оръжие. Защото "световната общност" я нямаше вече Русия за нищо, мислеше, че тя ще рухне от едно духване. Ала ето че се оказа, че "световната общност" си е направила сметката без кръчмаря. Ех, тази "световна общност"! Защо ли ми се струва, че това не е нищо друго освен псевдоним на световната мафия, на антихристката върхушка, която управлява света? На световния октопод, чиито представители вече и в прав текст са заявявали, че смятат 2/3 от човечеството за излишни?

Мнозина песимисти смятат, че Третата световна вече е започнала – и в Косово, и в Грузия, и на други места. Тя все още тлее, набира сили, казват те, искрите й пробягват тук и там по планетата, огънят й ту припламва, ту гасне. Постепенно от него ще се разгори световният пожар. Дано да не са прави. Но е вярно, че в определени моменти светът е на ръба. И че тези моменти се повтарят. И че жестоки умове обмислят всеки ден своите акции, планират голямото си настъпление – в световен мащаб. Тяхната борба е продължение на борбата на фюрера. Не знам дали Третата световна е започнала, но фронтът на световния конфликт между доброто и злото вече е навсякъде, във всяка страна, всеки град и квартал, дори във всяко семейство и всяка човешка душа. Всеки от нас трябва да реши – с кого е в тази борба. Фронтът е навсякъде. Нека да бъдем мъжествени, да укрепим сърцата си – за да не се осъществят жестоките кроежи лесно. За да не победи Тяхната борба.


Близки теми: Грузинският патриарх призова народа към молитва
Грузинският патриарх призова за подобряване на руско-грузинските отношения
Грузинският президент помилва 165 затворници за Великден
Патриарсите на Русия и Грузия са за помирение на двата народа
Главата на Грузинската православна църква се обяви за конституционна монархия
По време на войната в Осетия грузинските военни изгорили църква заедно с хората, укрили се в нея
Дори в бедна Грузия имат ефирно православно радио
Древен грузински манастир ще бъде възстановен в Кипър
Грузинската православна църква отпразнува възстановяването на автокефалността си
Телемост Русия-Грузия: Православието да послужи като основа за сближаване на страните от бившия СССР



Коментари

re
Написано от victory на 2008-08-14 06:54:11 Андрей, добре казано,само една забелезка ,ако позволиш,изключи тази терминология при изразяване.А именно:" дявол да го вземе"в сличая призоваваш Сатаната.За да се избегне проблема,призови Създателя.Успех от мене.

Без заглавие
Написано от Lakota на 2008-08-14 09:28:00 Същото може да се каже и за жителите на Република Косова - постъпиха според морала и мирогледа на мъжете и защитиха с оръжие своето право.  
Иначе, няма такова нещо като "ю.усетия" - има Вътрешна Картли (Шида Картли).

Г-н Романов,
Написано от Atila на 2008-08-14 10:04:07 разбираме про-руските ви тежнения, но не беше ли редно при списването на този текст да се опитате да потърсите баланса, тоест източници извьн руската преса? Дали грузинците са черните, а руснаците бели, както винаги? Това, че в Сьвета на Европа, в ООН и на други вишестоящи форуми Русия беше обвинена зв началото на агресията и нито г-н Лавров, нито който и да е друг руски дипломат не защити аргументирано руската теза за грузинската агресия, нищо ли не ви говори? Защо единственият аргумент и оправдание на руснаците бе случая Косово? С какво в случая се показаха по-различни от американците? Защо най-лоялния руски сьюзник Китай не подкрепи Русия в Сьвета за сигурност? Защо? И какво искате от един грузински патриарх - да тръгне срещу народа си? Я си спомнете Тьрново и неговия последен защитник св. Евтимий, как трябваше да постъпи след като цар Иван Шишман излъга Баязид. наруши василитета си и позорно избяга? Плюете върху собствената си история. Бих се срамувал от подобен материал! Ужасен е и меко казано манипулиращ и неверен!

към г. Романов
Написано от Елза Хасмоней на 2008-08-14 10:24:59 Логично е да сте про-руски хастроен, ако съдим според фамилията Ви, но това никак не е причина да изливате националистичния си гняв в публичното пространство. Да не забравим че руската е единствената православна църква която е благославяла масовото унищожаване на Евреи и която има открита антисемитска политика. Не веднъж предстоялтелите на руското подворие в София са правили открити антисемитски проповеди, след неделната литургия.

Има справочници
Написано от Atila на 2008-08-14 10:25:09 г-н Романов. не прецитирайте така сляпо анонимни руски дезинформации! Грузия изхарчила милиарди долари за въорьжение - чувате ли се какви басни говорите? В страна, официално обявена от ООН за една от 12 те най-бедни страни в света? Ами те нямат БВП милиард, не да ги харчат за оръжие! Знаете ли, какво представлява грузиската армия? 25 000 личен сьстав. 170 танка - повече от половината Т 55, 6 бойни самолета, 20 установки Град, 10-12 хеликоптера - наследство от СССР + няколко подаръка от САЩ и Украйна? Милиарди!!! Пропагандата добре си върши работата...Махнете този пасквил, уронвате реномето на сайта!

P.S.
Написано от Елза Хасмоней на 2008-08-14 10:30:36 И аз не съм сигурна има ли смисъл да пиша: познавам доста хора завършили културология в СУ, търсещи професионална реализация, но може да е добре че нямат успех в тази посока. Тогава би имало много Романовци.....уви

Eлза,
Написано от Lakota на 2008-08-14 10:32:39 нима пропуснахте изречението в което "есеиста" Романов описва как американски (може би от еврейски произход) и израелски (със сигурност с еврейски произход) инструктори обучават грузинските солдати?

Неточност
Написано от ieromonah Ioan на 2008-08-14 10:45:08 Твърдението, че "И двата народа са в мнозинството си православни", има се предвид абхазци и осетинци е манипулативно и невярно. Абхазия възприема сам себе си като мюсулманска държава, ако изобщо може да се говори за религиозност при тези бивши комунисти? Ако обаче се има предвид грузинското население, което живее на тази територия, то наистина е православно. Мисля, че е да се вини патриарх Илия е недостойно, ако има някой в Грузия, който може да каже, че има пълното доверие на народа, то това е Патриарх Илия. Той никъде не е призовавал към вярност към режима на онзи с ненормалния поглед, а успокои хората, които просто ги беше страх от войната и бомбите, а не от руснаците, защото вчера са грабили и изнасилвали в град Гори(който е грузински) осетински войници заедно с казаци, а това не са руснаци.

О, бих чел и "западни източници", ако не ми се гадеше от тях...
Написано от Владислав на 2008-08-14 10:48:35 "А я бы кушал суши вместо холодца... 
но мне оно не нравится!!!" image ))))) 
 
http://www.rusk.ru/st.php?idar=105373 
http://www.embrus.org.ua/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=868&mode=threa d&order=0&thold=0 
http://www.vpk-news.ru/print.asp?pr_sign=archive.2008.248.articles.geopolitics_01 
http://vz.ru/politics/2008/8/12/195778.print.html 
http://www.pravoslavye.org.ua/index.php?r_type=news&action=fullinfo&id=22209 
http://www.redstar.ru/2008/08/11_08/3_04.html 
http://www.redstar.ru/2008/08/12_08/3_03.html 
http://www.redstar.ru/2008/08/12_08/1_06.html 
http://www.peacekeeper.ru/ru/index.php?mid=7078 
http://www.peacekeeper.ru/ru/index.php?mid=7080 
http://www.versii.com/news/158998/ 
http://www.versii.com/news/159111/ 
http://www.versii.com/news/159168/ 
http://www.expert.ru/articles/2008/08/12/prin_fin/ 
http://www.mid.ru/brp_4.nsf/0/E2628B7874841AFFC32574A10061A20E 
http://www.mid.ru/brp_4.nsf/0/5C3BA0E737B396AAC32574A1005F60EA 
http://www.redstar.ru/2008/08/11_08/1_01.html 
http://www.redstar.ru/2008/08/11_08/2_05.html 
http://www.redstar.ru/2008/08/11_08/3_01.html 
http://www.redstar.ru/2008/08/11_08/3_03.html 
http://www.vsr.mil.by/index/vbgfnh.html?publication=149 
http://www.from-ua.com/adds/print.php?politics/b1c8dfc549685 
http://www.redstar.ru/2008/08/13_08/4_06.html 
http://www.redstar.ru/2008/08/13_08/1_04.html

Да Владиславе,
Написано от Atila на 2008-08-14 10:59:30 явно братския синдром здраво ни тресе LOL. Гадния запад, срещу добрия изток, пардон. от добрия изток остана само Русия, която само защитава гражданите си! Що ли тогава руската авиация бомбардира петролопроводите и терминалите?

Е, Атила, нали си "толерантен", драги - чети, чети и ти...
Написано от Владислав на 2008-08-14 11:04:19 Давай... И МИСЛИ. Може да си отговориш и сам.

Чета Владиславе,
Написано от Atila на 2008-08-14 11:15:13 тежки мисли - да споделям ли? Не им е на руснаците до осетинците, но виж контрола на петрола иска оправдания и жертви. Тръгнали гадните грузини собствената си територия да защитават, ти остави ами и трасе на Баку -Джейхан дали, матушка Рус пренебрегнали и заобиколили...Так нельзя!!!

Atila
Написано от victory на 2008-08-14 11:50:48 Отвори си очите и погледни истината .Ако можеш разбира се да бъдеш безпристрастен.Моето лично мнение ,ако те интерисува разбира се е че:Грузия згреши,а след това и Русия.Кой вярващ Християнин тръгва с оръжие в ръка да защитава интереси в собственната си държава,унищозавайки съседа.И като толкова ти харесва САЩ, не почуства ли неудобдтво от популизма им.Говорейки за териториална цялост от тяхна страна.Спомни си Косово,нима не е част от Сърбия.Защо позволиха признаване,а сега изведнъж говорят за цялост .Друга е целта разбира се.Но за съжаление и в Грузия както и тук връх взема продажната политика, която извинявай не защищава интересите на страната им.Отговори си сам на тези въпроси.От мене Успех.

товарищ Романов
Написано от sneji777555 на 2008-08-14 12:30:32 Ипак ще кажа,жалко,но колко е прав оня,който е казал,че православието е последното убежище на комунизма.Целият свят видя,как руснаци убиват и рушат,само на вас ви убягнаха тези снимки.А и къде ли руснаците са направили нещо друго?Пак американци,пак евреи...Текста ви е толкова омерзителен и глупав,и гнусен,че днес за последен път отварям този сайт.И друг път съм попадала на съветска,шовинистична пропаганда тук,но днес чашата преля. 
И не забравяте,че интернет,който използвате за нещастната си пропаганда е измислен от американци.По ще ви отива да използвате нещо сътворено от руснаци.

Поздрави
Написано от portos на 2008-08-14 12:52:08 Тезите са ясни 
Езикът и образите - ярки 
Правдивостта е на пръв план. 
Има и много смелост 
 
Г-н Романов, ще ми се да бях написал аз този текст.

Браво на автора!
Написано от prokimen на 2008-08-14 13:03:25 Господин Романов, благодаря Ви за трезвата и справедлива критична забележка относно изявлението на Грузинския Патриарх. Благодаря за статията Ви, с която мнозина не са съгласни, но тя е ПРАВДИВ анализ на нещата. 
 
Грузия отдавна провокираше Русия, че при евентуална война ще я победи. Грузия дръзна най-варварски да започне една безсмислена кръвопролитна война, нарушавайки договорености. Обръщението на Патриарх Илия с уроци към руския президент е същински позор. Писмото му издава, че Патриархът е знаел за агресията и несъмнено ще да я е благословил. В такава позорна ситуация грехът за пролятата кръв на невинното население пада върху Патриарх Илия.

от автора
Написано от andrey на 2008-08-14 16:22:40 Благодаря на читателите с добри отзиви. 
 
Скъпи Атила и Снежи, ако толкова не ви харесва този сайт и моята скромна личност, никой не ви кара да го посещавате. На никой няма да му стане мъчно от заминаването ви. 
 
Омръзнаха ми спекулациите за руския ми произход. Трите ми имена са Андрей Романов Керезов. Аз съм софиянец в четвърто поколение. Дядо ми беше български политически деец от земеделското движение, народен представител, близък приятел на Никола Петков и Г.М.Димитров, заедно с които се бореше срещу комунизма - за което комунистите го изтезаваха в Белене. Нека Атила да каже първо от кое село или катун е и тогава ще говорим. 
 
Избрах този псевдоним нарочно, за да дразня олигофрените - и както виждам, съм успял да го направя, което ме радва.

Без заглавие
Написано от portos на 2008-08-14 16:21:50 ЦИТАТ: 
"Нека Атила да каже първо от кое село или катун е и тогава ще говорим. " 
 
Той е от село Незабравка, община Дверния. Един катун с магарета са там - най-грамотното сред тях е тоя господин.

Без заглавие
Написано от Lakota на 2008-08-14 16:23:06 Г-н Керезов, със същия плам трябваше да защитавате и желанието на косовари за отделяне от Сърбия. Защо сега сте на страната на сепаратистите, които искат да отделят провинция Картли от Грузия?  
Не сте пили грузинско вино, г-н Керезов...

Без заглавие
Написано от anima_mea на 2008-08-14 16:41:21 Накратко, защото е напълно излишно да хабя време и усилия - тъй като грузинската армия изби 2 000 човека, а грузинският патриарх Илия ІІ призова вярващите към молитва, г-н Керезов реагира и обвини патриарха, световното зло и световния шейтан САЩ. Когато бяха избити като кучета повече от 200 000 човека в бивша Югославия, и пред убийците вървяха епископи и свещеници с благослов и песнопения, г-н Керезов отново хвърли цялата вина върху световното зло и световния шейтан, но не и върху самите убийци и тези, които ги благославяха. Когато епископ Артемие призова за закупуване на танкове и оръжие за да продължи борбата, г-н Керезов пропусна да заклейми войнствения владика, така както побърза да заклейми патриарх Илия. Г-н Керезов също така пропуска всеизвестния факт, че докато сръбските епископи живеят в пълен медиен и властнически конфорт, то в Грузия Църквата е подложена на отвратителен натиск от страна на безбожния Саакашвили. Нещо повече - г-н Керезов най-нагло лъже и манипулира четящите с твърдения, че Саакашвили е "духовно чадо" на патриарха. 
 
В заключение: има премного доказателства за последните 150 години, че русофилството по нашите земи, е тежка диагноза. Няма нужда от повече.

Без заглавие
Написано от Lakota на 2008-08-14 16:47:54 Бог да ви благослови, Анима меа!

Мдаа
Написано от andrey на 2008-08-14 17:31:27 Портосе, братко, май ще трябва да си запушим с теб ушите, че магаретата реват най-много :) 
 
Г-н Лакота, всеки има своите симпатии и антипатии, вярно е. Писах срещу Косово, защото смятам, че това е база за настъпление на исляма на Балканите, защото албанците имат претенции и към Македония и са тотално деструктивен фактор по нашите земи. А и албанската мафия е най-жестоката в Европа. Но по това, че албанците се биха мъжки срещу сърбите, няма спор - за разлика от грузинците срещу руснаците. Тях ги бива да убиват само беззащитни хора. 
 
Ако имате някое излишно шишенце грузинско вино, дайте го насам, може и да си променя мнението image...

Нелепи са обвиненията срещу г-н Романов!
Написано от Florian на 2008-08-14 17:52:48 Нищо невярно и нищо лошо няма в текста на г-н Андрей Романов. Нека тези, които са се изказали критично за неговия текст, отново да го прочетат, но внимателно и с разум, а не с пред-разсъдъчност и пред-убеденост и сами ще се убедят, колко нелепи са оценките и изказванията им.  
За разлика от много други хора, г-н Романов е достатъчно смел и способен винаги да говори истината по въпросите, за които пише, бидейки напълно чужд на всякакъв конформизъм и страх от силните на деня, а това явно дразни някои по-малодушни хора, които са готови само заради самото това, че той има собствено и независимо мнение (безкритично) да го критикуват.

Add
Написано от andrey на 2008-08-14 17:44:13 Мислех да приключа от своя страна дискусията, но ще отговоря и на anima mea, който ми поставя все пак сериозни въпроси и има аргументи, за разлика от емоциите при другите. НЕ оправдавам зверствата на сърбите в Босна. За да сме справедливи, трябва обаче да добавим, че СЪЩИТЕ зверства бяха вършени и от техните противници. Писах не по босненския, а по косовския въпрос - по причини, които изложих в предишния си коментар. Да, в гражданската война в бивша Югославия, която продължи НЯКОЛКО ГОДИНИ, бяха избити стотици хиляди - но не само от сърбите, а от всички страни в конфликта. Туджман и Изетбегович имат не по-малка вина за станалото от Караджич. А в Осетия за НЯКОЛКО ДНИ бяха избити 2 хиляди души. Пресметнете колко биха били те, ако войната продължеше с години - което би могло да стане, ако Русия не се беше намесила. 
 
Писаното от мен за патриарха беше емоционален изблик, признавам. Ако ми докажете, че той няма нищо общо със Саакашвили, готов съм да си оттегля думите.


Тагове:   глупак,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gantree - нещо като задължителен коментар, съвсем накратко
14.08.2008 22:18
Нищо не съм спестил, копирал съм текста на този боклук заедно с коментарите такива, каквито са към деня и часа на публикуване тук. Копирал съм всичко, за да остане, тъй като там често се трие. Не търся дискусия, защото няма смисъл да се опонира на хора, които споделят казаните нелепости от омаскаряващия православието писач Андрей Романов. Дори самият факт, че бил "готов" да си оттегли думите по адрес на Патриарх Илия ясно показват чисто пропагандната несигурност, неувереност на тезата и позицията му. А твърдението в последния му коментар, че "Туджман и Изетбегович" имали "не по-малка вина от Караджич", например за избиването на осемте хиляди цивилни мъже, жени и деца в Сребреница, е толкова абсурдно, че дори не си струва да се коментира. Жалка е картинката, която представлява г-н главния редактор на руския сайт "Православие БГ".
цитирай
2. анонимен - `
14.08.2008 23:28
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=536365
цитирай
3. анонимен - Сбърках с линка
14.08.2008 23:31
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=536365

Основни доставчици на оръжие за Тбилиси са били Украйна, Израел, България и Полша. Докато София и Варшава са доставяли противотанкои и преносими зенитни ракетни комплекси, то Киев е продал на грузинската армия 74 танка Т-72, пет 203 ммм самоходни артелерийски установки "Пион" 2С7, осем самолета Л-39С, един зенитно-ракетен комплекс (ЗРК) "Бук", така и 48 съвременни противотанкови управляеми ракети "Комбат", който са най-новата разработка на украинския военно-промишлен комплекс.
цитирай
4. анонимен - Мима
15.08.2008 08:52
И какво? Лиценцираната продажба на оръжие не е незаконна. Грузия без въоръжение ли да стои? Представи си какво щеше да стане, ако нямаше такова. Пак добре, че нашите не са й пробутали танковете си за скрап, както на Македония. :):) А и любимите на комунягите български оръжейни заводи трябва да поработват понякога, за да оправдават средствата, наливани в тях. :)
цитирай
5. gantree - @ Мима
15.08.2008 12:05
Да, абсолютно съм съгласен. Принципно дори не искам да коментирам абсурдното обвинение към Грузия по повод това, че като всяка една суверенна държава си купува или си произвежда оръжие за армията и полицията си. Не по-малко абсурдни са обвиненията на Русия към трети страни, че били продали и че продават оръжие на Грузия, а пък съвсем отвъд човешката глупост стоят лъжите на Андрей Романов по адрес на САЩ. Грузия си доставя оръжие от изброените по-горе четири държави - Украйна, Израел, България и Полша.
цитирай
6. анонимен - Feline Worm Medicine
07.07.2011 20:09
Feline Pregnancy Medication
http://www.loasgr.com/ - zyban drug
Ask your doctor today if Zyban is the right quit smoking aid for you.
[url=http://www.loasgr.com/]generic zyban[/url]
Thankfully, due to the increasingly fast advances in the medical field there are numerous medications being released that can help smokers quit.
<a href=http://www.loasgr.com/>zyban no prescription</a>
цитирай
7. анонимен - Mcgowan Institute For Regenerative Medicine
13.07.2011 09:34
Mcewan Regenerative Medicine http://www.youmaynowkisstheblog.com/ - vardenafil without prescription You really need to find out what drug is right for you because some side effects can be uncomfortable while other side effects can be dangerous to your health. [url=http://www.youmaynowkisstheblog.com/]buy vardenafil online[/url] For them to not be able to perform like they used to leads to embarrassment as well as self loathing.
цитирай
8. анонимен - Blood Pressure Medications For Runners
13.07.2011 13:14
Can Apples Effect Heart Drugs http://www.10-ecommerce-web-hosting.com/ - generic actos online This data was based on the ADOPT trial. [url=http://www.10-ecommerce-web-hosting.com/]purchase actos[/url] <a href=http://www.10-ecommerce-web-hosting.com/>buy actos</a> It is ineffective and harmful in the case of type 1 diabetes.
цитирай
9. анонимен - Drug Free Your System
16.07.2011 21:00
Medicine Pill Boxes
http://www.alabamaarrowheads.com/ - zoloft cost The body does become dependent upon the medication and when stopped suddenly withdrawal syndrome can result. [url=http://www.alabamaarrowheads.com/]zoloft sertraline[/url]
цитирай
10. анонимен - Sport Medicine Major In Us
19.07.2011 09:57
Cetirizine Drug http://www.janeleder.com/ - generic adipex It is essential to combine your course of Adipex-P pills with a healthy diet and regular exercise in order to combat the problem of obesity if you have a body mass index (BMI) which is more than 30 kg/m2, or above 27 kg/m2 BMI if you have heart disease risk factors. [url=http://www.janeleder.com/]adipex phentermine 37.5 mg[/url]
цитирай
11. анонимен - Nursing Drugs Abuse
25.07.2011 11:41
Nursing Drugs [url=http://www.p90xforever.com/]provigil for sale[/url] Provigil is just one of many trade names under which the medication is also sold. http://www.p90xforever.com/ - provigil online
цитирай
12. анонимен - Internal Medicine Journal Home Page
03.08.2011 12:13
Thanks, http://www.stupidslab.com/ - ativan without prescription Ativan usually has a very high rate of success when taken for short periods of time. [url=http://www.stupidslab.com/]lorazepam without prescription[/url]
цитирай
13. анонимен - Research Design On Sleeping Pills
03.08.2011 16:25
Research Complementary Medicine And Ageing http://www.cheapciproonline.com/ - cipro antibiotic - Do not take antacids or vitamins for six hours before or two hours after taking Cipro. [url=http://www.cheapciproonline.com/]cipro pills[/url]
цитирай
14. анонимен - Topical Arthritis Medication
04.08.2011 03:18
Drug Years 1970 http://www.cheaplasixonline.com/ - furosemide online In some situations, though rare, Lasix is used to manage hypercalcemia. [url=http://www.cheaplasixonline.com/]buy furosemide online no prescription[/url]
цитирай
15. анонимен - Drug Loans Buisness
06.08.2011 01:33
Drug Loading Dose [url=http://www.cotonsoffircrest.com/]zolpidem 10mg[/url] It does not help patients fall asleep; instead it helps patients maintain sleep. http://www.cotonsoffircrest.com/ - buy ambien online
цитирай
16. анонимен - Tennessee Drug Rehab Center 20
09.08.2011 14:02
Tennessee Drug Rehab Center [url=http://www.terravitagolfclub.com/]buy phentermine 37.5 online no prescription[/url] However, it is only approved for very short term use and doctors must talk with their patients about whether or not this is the right treatment option for their needs. http://www.terravitagolfclub.com/ - phentermine 37.5 mg
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gantree
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3637010
Постинги: 490
Коментари: 6144
Гласове: 25502
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031